Open je profielmenu in de rechterbovenhoek en selecteer 'Mijn account beheren'. Klik vervolgens op 'Gebruiker verwijderen', vink het bevestigingsvakje aan en klik op 'Gebruiker verwijderen' om de verwijdering te voltooien.
Bekijk de video hieronder voor een stapsgewijze uitleg.
Opmerkingen
0 opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.